19 januari 2010

Byta jobb??!!

Fan har ni läst VF idag??!! "Helt sjukt vilka stålar den kvinnan håvar in!! Kvinnan tar till exempel : * 2 500 kronor för en halvtimme. * 10 000 kronor för en helkväll (5 timmar) * 20 000 kronor för en helkväll + natt. * Kunden står också för kvinnans resor, mat och dryck." På en natt har hon tjänat mer än vad jag gör idag på en månad och då jobbar jag ändå 110%!! För jag misstänker att hon inte skattar för sina pengar...

3 kommentarer:

Helena sa...

Jag tycker du ska skicka in en arbetsansökan på det den där arbetsplatsen ;) Då behöver du ju inte va så sur sen för det jag sa imorse!! Som sagt: FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!

Annelie sa...

Haha jag loooovar Helena jag är och har aldrig varit sur MEN jag tycker det är roligt att retas å det kommer jag fortsätta att göra :D Du förgyller min vardag!!
Å jag måste väl passa på nu medan jag kan för det kan ju snart vara slut med det :/
TUR att jag iaf har städet så får jag fortsätta att jävlas med dig vissa mornar :P

Helena sa...

Ja, visst äre ganska skoj att man kan drygasig ibland! Tur att man har lärt sig vilka man kan göra de med och vilka man inte kan de me ;) Ha ha! Ja, de e en jäkla tur att du har städet kvar, så att man får se ett leende lite nu och då ;)