25g margarin
200g jordnötssmör2dl socker
3 ägg
2dl vetemjöl
2tsk bakpulver
3msk kakao
200g Marabou choklad
ca. 1dl (kanske lite mer) salta jordnötter
Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter.
Smält smöret.
Rör ihop jordnötssmöret med det smälta smöret och blanda därefter ned sockret.Tillsätt ett ägg i taget och rör noga.Blanda mjöl, bakpulver och kakao, rör ner blandningen i smeten.Häll smeten i formen och grädda drygt 12 minuter i 200 grader, låt svalna.
Smält chokladen och finhacka jordnötterna, bred sedan chokladen på kakan och strö jordnötterna över.
MUMS!!
Smält smöret.
Rör ihop jordnötssmöret med det smälta smöret och blanda därefter ned sockret.Tillsätt ett ägg i taget och rör noga.Blanda mjöl, bakpulver och kakao, rör ner blandningen i smeten.Häll smeten i formen och grädda drygt 12 minuter i 200 grader, låt svalna.
Smält chokladen och finhacka jordnötterna, bred sedan chokladen på kakan och strö jordnötterna över.
MUMS!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar