11 april 2008

Magsjuka??!!!

Jag mår illa... det är en hel del som ligger i magsjuka just nu och bara man pratar om denna fruktansvärt äckliga sjukdom så mår man ju illa så kanske är jag inbillningssjuk?! Jag hoppas på det eftersom det skulle vara högst olämpligt om jag åkte på magsjuka nu då vi om några timmar ska till Saxnäs!! Börjar jag kräkas där inatt så är det ingen som kommer att tro på att jag fått magsjuka utan istället anklaga mig för att ha druckit för mycket :(

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skoja att jag är livrädd magisen! Skulle jobba en dag förra veckan & har sen dess jobbat typ 24/7 - ALLA på jobbet är sjuka i omgångar & precis alla som insjuknat i magsjuka har jag jobbat med bara dagen innan. Detta får mig att fundera, jag kanske är smittobärare eller bara ruskigt immun? Vissa har haft den 2(!) ggr på bara några få veckor! Fick givetvis jobba extra idag också, men vad hände inatt? Jag vaknade av fruktansvärda magsmärtor & tänkte att NU ÄR DET KÖRT - MAGSJUKAN HAR KOMMIT! Dock giv det över & förutom en lite lös mage nyligen så är jag frisk som en nötkärna. Dock rekommenderar jag inte ett besök hos mig innan saxnäs =)

Är det nu kalaset är eller vad?

Anonym sa...

Magsjuka och gravid är ingen mysig kombination... jag har provat!!

Jag har mår fortfarande inte helt okey men va fan ska jag göra??!!!

Jo dom på jobbet ska fira vi som fyller jämt i år.. det är två som fyller 50 och en som fyller 60 och så har dom fått för sig att jag ska fylla 30??!!!